ZOLL AED Plus defibrillaattori

ZOLL AED PLUS -defibrillaattori

Ainoa defibrillaattori, jossa sisäänrakennettu REAL CPR Help® ‑järjestelmä mittaa ja rekisteröi elvytyksen laatua ja antaa palautetta, joka auttaa elvyttämään oikein.

Suunniteltu graafiseksi ja käyttäjäystävälliseksi

Yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. AED Plus ‑defibrillaattorin ainutlaatuinen graafinen käyttöliittymä – kuvien yhteydessä on teksti ja suomenkielinen ääniopastus – opastaa ensiavun antajaa elvytyksessä vaihe vaiheelta. Kuviin liittyvät havainnolliset merkkivalot auttavat toimimaan oikein – ja oikeassa järjestyksessä. Kuviin liittyvä teksti ja ääni auttavat tekemään tärkeät toimenpiteet, jotka voivat pelastaa ihmishengen. Kuvat ja ääni varmistavat, että kaikki tapahtuu oikeassa järjestyksessä ja että mahdollinen defibrillaatio annetaan nopeasti.

Yhtä elektrodia on helpompi käyttää kuin kahta

ZOLL AED Plus ‑defibrillaattorissa on ZOLLin patentoidut CPR-D Padz™-elektrodit, joissa on yhdistetty kaksi elektrodia yhdeksi kokonaisuudeksi, jossa on sisäänrakennettu Real CPR Help®. Elvytyksen yhteydessä elektrodit on nopea kiinnittää potilaaseen – ja näin säästetään elintärkeitä sekunteja.

Katso koulutusvideoistamme, miten helppo elektrodi on sijoittaa oikein. Katso video 4 – Elektrodien kiinnittäminen

Ainutlaatuinen elvytyksen palautejärjestelmä

ZOLLin patentoidut elektrodit mittaavat elvytyksessä annettavien painallusten nopeutta ja syvyyttä. Laitteen ääni kertoo koko ajan, onko elvytys tehokasta ja oikeanlaista – ja opastaa ilmoittamalla esim. ”Paina kovempaa” tai ”Hyvin paineltu”. Lisäksi laite auttaa noudattamaan suositeltua painelutaajuutta.

Katso koulutusvideoistamme, miten elvytät ZOLL AED Plus ‑defibrillaattorin avulla ja kuinka laite opastaa käyttäjää. Katso video 5 – Painelu-puhalluselvytyksen suorittaminen ZOLL AED Plus ‑defibrillaattorin avulla

Ei piilopalveluja, automaattinen itsetestaus ja 7 vuoden takuu

ZOLL AED Plus ‑defibrillaattorissa et tarvitse kalliita palvelutilauksia. Automaattinen itsetestaus varmistaa, että defibrillaattori on aina käyttövalmis. Laitteen etupuolella oleva statusilmaisin näyttää, onko defibrillaattori käyttövalmis. Tämä statusilmaisin on syytä tarkistaa säännöllisesti.
Laitteella on seitsemän vuoden takuu.

Vähemmän ylläpitoa ja pienemmät huoltokulut

ZOLL AED Plus ‑defibrillaattorissa käytetään edullisia ja ympäristöystävällisiä paristoja. Paristot on helppo vaihtaa, ja ne kestävät valmiustilassa viisi vuotta. Myös elektrodien käyttöikä on viisi vuotta. Siten huoltokuluja aiheutuu valmiustilassa vain paristojen ja elektrodien uusimisesta viiden vuoden välein.

Tyylikäs muotoilu ja kestävä rakenne

Virheiden pelko on suuri este sydänpysähdyspotilaan auttamiseen. Siksi defibrillaattori ei saa vaikuttaa monimutkaiselta ja pelottavalta. AED Plus ‑defibrillaattori onkin suunniteltu ”vaarattomaksi”, ja vihreän värin ansiosta laite näkyy hyvin.

Suomessa vain noin 12 % äkillisen sydänpysähdyksen saaneista jää henkiin

Kansainväliset tutkimukset osoittavat, että välittömästi aloitetun painelu-puhalluselvytyksen ja defibrilloinnin myötä selviytymismahdollisuus on jopa 75 %.

KOULUTUSVIDEOT

Olemme laatineet ZOLL AED Plus ‑defibrillaattorin käyttöä esitteleviä videoita.

Video 1 – ZOLL AED Plus – Johdanto

Video 2 – ZOLL AED Plus – Asetukset

Video 3 – ZOLL AED Plus – Laitteen kytkeminen päälle

Video 4 – Elektrodien kiinnittäminen

Video 5 – Painelu-puhalluselvytyksen suorittaminen Real CPR Help

Video 6 – Analyysiin siirtyminen

Video 7 – Lapsipotilaan hoitaminen ZOLL AED Plus ‑defibrillaattorin avulla

Video 8 – Tietojen lataaminen

 

 

Tehokas paineluelvytys

Tutkimukset ovat osoittaneet, että vain puolet sydänpysähdyspotilaista tarvitsevat sähköiskua (defibrillaatio). Toinen puoli potilaista tarvitsee tehokasta paineluelvytystä.
ZOLLin elvytyskäytännön mukaan defibrillaattori ei ainoastaan anna sähköiskuja, vaan se myös ohjeistaa elvyttäjää tehokkaaseen paineluelvytykseen.

 

ERC Guidelines

PÄIVITÄ ZOLL AED PLUS -DEFIBRILLAATTORISI

ZOLL AED Plus -defibrillaattori on mahdollista päivittää nykyisten suositusten mukaiseksi itse manuaalisesti ZOLL AED Plus -hallintaohjelmiston avulla.

Lataa ilmainen päivitysohjelma osoitteessa www.zoll.com/AEDPlusUpgrade/

Tämä ohjelma päivittää ZOLL defibrillaattorisi uusien 2015 elvytysohjeiden mukaiseksi. Defibrillaattorisi ei vaadi mitään muita päivityksiä.

Ohjelmisto vastaa 4/2011 lähtien toimitettujen ZOLL AED Plus -defibrillaattoreiden ohjelmistoa. Lataaminen vaatii ZOLL AED Plussan sarjanumeron.

ZOLL AED PLUSSAN TIEDONSIIRTO

ZOLL AED Plus -defibrillaattori mahdollistaa elvytysdatan tallentamisen ja tiedonsiirron, mistä on hyötyä potilaan jatkohoidon suunnittelussa ja elvytyksen arvioinnissa.

Tiedonsiirron pikaopas

Käytä pikaopasta siirtääksesi helposti tietoja ZOLL AED Plussasta.
Pikaopas ZOLL AED Plus -defibrillaattorin tiedonsiirtoon

ZOLL AED Plus -defibrillaattorin tiedonsiirtoon