ZOLL AED Pro defibrillaattori

ZOLL AED Pro defibrillaattori

Kun vain kaikkein kestävin riittää. Kehitetty ensiavun ammattilaisille.

ZOLL AED Pro ‑defibrillaattorissa on kestävä rakenne sekä kehittyneitä toimintoja ensiavun ammattilaisille, jotka vaativat defibrillaattorilta paljon.

Suunniteltu sinulle – ja maailmalle

ZOLL AED Pro ‑defibrillaattori on suunniteltu toimimaan äärimmäisissä olosuhteissa, esim. kaatosateessa, kuumuudessa ja kylmässä säässä. Se kestää putoamisen ja kastumisen – vesiroiskeet, lika ja muta eivät aiheuta ongelmia. ZOLL AED Pro ‑defibrillaattori on suunniteltu käytettäväksi hälytysajon aikana, kun ajetaan suurilla nopeuksilla ja tehdään nopeita väistöliikkeitä ruuhkaisilla teillä.

ZOLL on rakenteeltaan poikkeuksellinen defibrillaattori – vaativiin olosuhteisiin. ZOLL AED Pro ‑defibrillaattori on täydellinen valinta terveydenhoitoalan ammattilaisille, palo- ja pelastusammattilaisille, poliiseille ja muille ammattilaisille.

ZOLL AED Pro ‑defibrillaattorin käyttöedut

 • Kestävä rakenne, kumisuojukset
 • Muovirungolla elinikäinen takuu
 • Äärimmäinen pölyn- ja vedenkestävyys (IP55)
 • Ainoa AED-laite, joka on läpäissyt 1,5 m:n pudotuskokeen
 • Saatavissa puoliautomaattisena, mahdollisuus manuaaliseen pakko-ohjaukseen
 • Optiona EKG-seuranta 3-johdinkaapelilla
 • Sisäänrakennettu 7 tunnin muisti tai USB-tikku, joka tarjoaa lähes loputtoman tietojen tallennuskapasiteetin ja joustavan tietojen siirron
 • Suuri, helppolukuinen LCD-näyttö
 • Erilaisia akkuvaihtoehtoja, mm. pitkäikäinen ja tehokas litiumakku
 • Mittaa painalluksen syvyyden ja opastaa elvytyksessä
 • Useita erilaisia elektrodivaihtoehtoja

 

ERC Guidelines

PÄIVITÄ ZOLL AED PRO -DEFIBRILLAATTORISI

ZOLL AED Pro -defibrillaattori on mahdollista päivittää nykyisten suositusten mukaiseksi itse manuaalisesti ZOLL AED Plus -hallintaohjelmiston avulla.

Lataa ilmainen päivitysohjelma osoitteessa www.zoll.com/AEDProUpgrade/

Tämä ohjelma päivittää ZOLL defibrillaattorisi uusien 2015 elvytysohjeiden mukaiseksi. Defibrillaattorisi ei vaadi mitään muita päivityksiä.

Ohjelmisto vastaa 4/2011 lähtien toimitettujen ZOLL AED Pro -defibrillaattoreiden ohjelmistoa. Lataaminen vaatii ZOLL AED Pron sarjanumeron.

Päivityksen jälkeen ota yhteyttä laitteesi jälleenmyyjään ja vahvista päivittäneesi defibrillaattorisi. Jälleenmyyjä tarvitsee päivitetyn laitteesi sarjanumeron.

Tehokas paineluelvytys

Tutkimukset ovat osoittaneet, että vain puolet sydänpysähdyspotilaista tarvitsevat sähköiskua (defibrillaatio). Toinen puoli potilaista tarvitsee tehokasta paineluelvytystä.
ZOLLin elvytyskäytännön mukaan defibrillaattori ei ainoastaan anna sähköiskuja, vaan se myös ohjeistaa elvyttäjää tehokkaaseen paineluelvytykseen.

ZOLL AED PRON TIEDONSIIRTO

ZOLL AED Pro -defibrillaattori mahdollistaa elvytysdatan tallentamisen ja tiedonsiirron, mistä on hyötyä potilaan jatkohoidon suunnittelussa ja elvytyksen arvioinnissa.

Tiedonsiirron pikaopas

Käytä pikaopasta siirtääksesi helposti tietoja ZOLL AED Prosta

Käytä pikaopasta siirtääksesi helposti tietoja ZOLL AED Prosta